Egen stämpel 7x4cm

I lager.

185 kr

Du kan göra dina egna stämplar via oss. Om du önskar en text eller motiv som du själv har ritat kan du skicka/maila detta till oss och få det upptryckt på gummi. Motivet måste vara kolsvart och med skarpa kanter. Vi behåller oss rätten att i vissa fall redigera bilden för att kunna trycka upp den som stämpel.
OBS! Bilden/texten måste skickas till oss som en bildfil så inte typsnitt eller liknande kan ändras innan tryck. Maila gärna i adobe reader eller liknande pdf-format. MAILA DIN BILD TILL [email protected]
Pris beror på storlek och om du har helt annan storlek kan du maila oss för prisuppgift. Storlekarna som anges är storleken på själva gummit på stämpeln, denna monteras sedan på lämlig storlek träkloss.
Priserna avser monterade stämplar, ifall du önskar omonterad vänligen meddela oss detta tack! (samma pris)
Stämpelfärg och ev embossingpulver beställs separat.

Om du vill ha hjälp med din stämpelbild kan vi hjälpa till mot en kostnad på 40kr. Vi kan då göra tex monogram eller text med olika typsnitt
Dessa går sedan att beställa som stämpel ifall du vill ha till bröllop eller liknande.

Vi gör en stämpelbeställning per månad för att kunna hålla dessa låga priser. Leveranstiden är därför mellan 1-4 veckor beroende på när beställningen kommer till oss. Det går alltid att göra en separat beställning med drygt 1 veckas leveranstid, priserna är då ca 3x dessa visade priser.

Trycket på framsidan av träklossen är inte vattenfast (bara som dekoration)